ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Έλενα Παπαρίζου, όπως ενημέρωσε η ίδια τους φίλους της μέσω ανάρτησής της στον επίσημο λογαριασμό της στο Instragram.
Όπως αναφέρει, κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα και τις φωτογραφίες της προκειμένου να διαφημίσουν στο διαδίκτυο προϊόντα αδυνατίσματος. Η τραγουδίστρια αναφέρει πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση έχει με τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενώ παρότρυνε τους ακόλουθους της να προσέχουν και να αγαπάνε το σώμα τους φροντίζοντας να τρώνε πολλά και υγιεινά μικρά γεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή τον τελευταίο καιρό μου στέλνετε συνέχεια μηνύματα σχετικά με προϊόντα αδυνατίσματος που χρησιμοποιούν το όνομα μου και φωτογραφίες μου, θέλω να σας ενημερώσω πως ουδεμία σχέση έχω με τα συγκεκριμένα προϊόντα. Οφείλουμε να αγαπάμε το σώμα μας, να φροντίζουμε να τρώμε με πολλά και μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και να κινούμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο. Να προσέχετε και σας αγαπώ πολύ! »
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Προσαγωγές στην πορεία μαθητών και φοιτητών για τα 3 χρόνια – Το Σάββατο το πανελλαδικό συλλαλητήριο
- Capital Clean Energy Carriers: Πρεμιέρα για το νέο ομόλογο – Ο Νίκος Καλαποθαράκος χτύπησε το «καμπανάκι» του Χρηματιστηρίου
- Γεωργιάδης σε Καρυστιανού: Σημασία στην πολιτική έχουν μόνο τα έργα – Τι απάντησε στην πρόκληση για debate
- ΕΔΕΥΕΠ: Εκδόθηκε η άδεια αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.