ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προς οριστικοποίηση βαίνει η συμφωνία συνεργασίας του ομίλου Olympia με την Media Markt για την ανάληψη των δραστηριοτήτων της γερμανικής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και κατέληξαν στις βασικές παραμέτρους της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ το επόμενο διάστημα θα διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία αφορά στη δημιουργία κοινής εταιρείας, όπου τον πλειοψηφικό έλεγχο θα έχει η πλευρά του Πάνου Γερμανού (όμιλος Olympia), με την γερμανική αλυσίδα να διατηρεί μειοψηφικό ποσοστό.
Σε ό,τι αφορά το μέλλον του σήματος Media Markt στην ελληνική αγορά, αυτό θα διατηρηθεί και θα λειτουργεί παράλληλα με το σήμα της Public που επίσης ανήκει στον όμιλο Olympia.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντάλματα σύλληψης από αμερικανικό δικαστήριο για Έλληνες εφοπλιστές: Μπορούν να εκτελεστούν στην Ελλάδα;
- Ενδομητρίωση & Γονιμότητα: Ο Στ. Χανδακάς εξηγεί πώς η Ρομποτική Χειρουργική «ξεκλειδώνει» τη φυσική σύλληψη
- Fakenews το διαζύγιο Μενεγάκη, το εξώδικο και η αγωγή της Άρτεμης Δήμου στο mononews, τι κομίζει ο νέος CEO του ΣΚΑΪ Γρηγόρης Δημητριάδης και η επόμενη ημέρα του video περιεχομένου
- Ο περιπέτειες της Eletson: Στη δίνη του δικαστικού κυκλώνα η Λασκαρίνα Καρασταμάτη και οκτώ συνεργάτες της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.