• Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή: Mega Deals και εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα MediaMarkt

    Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» συνεχίζεται με νέους δικαιούχους στη Media Markt

    Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή: Mega Deals και εγγύηση χαμηλότερης τιμής στα MediaMarkt

    Mega deal στη Media Markt με μεγάλη ποικιλία σε ψυγεία, καταψύκτες, κλιματιστικά με την εγγύηση της χαμηλότερης τιμής και όφελος έως 40%.

    Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» συνεχίζεται με νέους δικαιούχους στη Media Markt.

    Ψυγεία, Καταψύκτες και Κλιματιστικά στις επιδοτούμενες συσκευές του προγράμματος

    Αξιοποιώντας το πρόγραμμα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή», η Media Markt προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους δικαιούχους να ανακυκλώσουν το παλιό τους κλιματιστικόψυγείο ή καταψύκτη, αντικαθιστώντας τα με ολοκαίνουριες συσκευές της επιλογής τους, με επιδότηση έως 50%.

    Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τη χρήση των επιταγών του προγράμματος και, αντίστοιχα, να δώσετε τις συσκευές τους προς ανακύκλωση σε όλα τα καταστήματα MediaMarkt ή στο mediamarkt.gr.

    Παράλληλα, εάν είστε δικαιούχοι δύο ή τριών voucher, επωφελείστε με δωροεπιταγή 100€ για επόμενη αγορά.

    Πέρα από την μεγάλη ποικιλία ενεργειακά αποδοτικών συσκευών, οι δικαιούχοι του προγράμματος «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» κερδίζουν επιπλέον έκπτωση έως 40% καθώς και άμεση παράδοση στον χώρο τους.

    H απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και η εγκατάσταση της νέας πραγματοποιούνται δωρεάν από έμπειρους, πιστοποιημένους τεχνικούς.

    Ανανεώστε τις ηλεκτρικές συσκευές σας με δόσεις χωρίς κάρτα!

    Τέλος, απολαμβάνετε ευελιξία πληρωμών καθώς η Media Markt δίνει τη δυνατότητα πληρωμής με Klarna σε 3 δόσεις μέσα από τον ιστότοπο mediamarkt.gr χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας ή εντός των καταστημάτων με το πρόγραμμα ΑΝΕΤΑ έως 36 δόσεις χωρίς κάρτα.

    Επισκεφτείτε τώρα ένα κατάστημα MediaMarkt ή το mediamarkt.gr για να αλλάξετε την παλιά σας συσκευή με μία καινούργια και να βελτιώσετε τη καθημερινότητά σας, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού σας!