ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλες καταστροφές σημειώθηκαν πριν από λίγο από αναρχικούς στην Βουκουρεστίου. Έσπασαν μαγαζιά της Prada, της Eurobank, του Louis Vuitton και της Tod’s.
Οι αναρχικοί πέταξαν τρικάκια υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, που έγραφαν το εξής μήνυμα: «Η αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους είναι αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στην κρατική και καπιταλιστική τρομοκρατία».
Την ώρα της επίθεσης τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά με αποτέλεσμα πολλοί από τους πολίτες να πανικοβληθούν. Αυτή την στιγμή επικρατεί εκνευρισμός μεταξύ των καταστηματαρχών που είδαν τις περιουσίες τους να υφίστανται μεγάλες ζημιές.
Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες και τα video









ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι είπε ο Χρυσοχοΐδης στο Room για το FBI, ο… σεσημασμένος Ρίζος, τι τρώνε οι στρατηγοί με Τασούλα και που πήρε πρωτάθλημα η Κύπρος
- Στεγαστικό: Η ΤτΕ προειδοποιεί για νέους κινδύνους – Απλησίαστα τα σπίτια, αυξάνεται ο φόβος υπερδανεισμού
- Ρίζος Ρίζος: Από το 2013 στο «Χωριάτικο» – Οι offshore, τα 750.000 ευρώ και η σύλληψη 13 χρόνια μετά
- Ο Μπεκίρης και οι εθελοντές της εξουσίας


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.