ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 53χρονου εικονολήπτη χθες το βράδυ κατά την διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.
Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.
Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ο νεκρός εικονολήπτης κατέγραψε τον θάνατό του (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης για επέτειο Marfin: Δεκαέξι χρόνια από την ωμή δολοφονική επίθεση το συλλογικό τραύμα παραμένει ανοιχτό
- FT: Οι αεροπορικές «κόβουν» 2 εκατ. θέσεις από τις πτήσεις του Μαΐου λόγω της έλλειψης καυσίμων
- Ρουμανία: Υπερψηφίστηκε η πρόταση μορφής – Κατέρρευσε η κυβέρνηση του Ίλιε Μπολοζάν
- Ανοιχτή η πρόκριση στο Emirates

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.