array(0) {
}
        
    
Menu
0.51%
Τζίρος: 42.75 εκατ.

Νέο Εξειδικευμένο Σεμινάριο: Κανόνες Ανταγωνισμού & Συμμόρφωση για Επιχειρησιακά Στελέχη

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Ο νεκρός εικονολήπτης κατέγραψε τον θάνατό του (video)

Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών που φέτος κόστιζε τη ζωή ενός πατέρα δυο παιδιών. Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης κάλυπτε το έθιμο όταν σαΐτα έφυγε προς το πλήθος και καρφώθηκε στο κεφάλι του, σκοτώνοντάς τον. Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν […]

Κώστας Θεοδωρακάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που το μηχανάκι παρασύρει την 16χρονη στη Λιοσίων
Μυστήριο με διαγραμμένα βίντεο του Λευκού Οίκου – Υπονοούν νέα κλιμάκωση κατά του Ιράν (βίντεο)
Σαουδική Αραβία: Τουρκικό συνεργείο κατέγραψε την στιγμή που οι Patriot αναχαίτισαν τους ιρανικούς πυραύλους (βιντεο)

Η Μεσσηνία θρηνεί για το θάνατο του εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, ενός εθίμου 150 ετών που φέτος κόστιζε τη ζωή ενός πατέρα δυο παιδιών.

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης κάλυπτε το έθιμο όταν σαΐτα έφυγε προς το πλήθος και καρφώθηκε στο κεφάλι του, σκοτώνοντάς τον. Ο 53χρονος εικονολήπτης ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο αγοριών.

Ήταν ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.  Ήταν περίπου 25 χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

Video σοκ έχει καταγράψει τη στιγμή του θανάσιμου τραυματισμού του. Ο Κώστας Θεοδωρακάκης έκανε live μετάδοση μέσω Facebook του σαϊτοπόλεμου, όταν μια από τις σαΐτες έφυγε από τα χέρια εκείνου που την κρατούσε και χτύπησε τον άτυχο 53χρονο άνδρα. Ο άτυχος άνδρας κατέγραψε το θάνατό του:

«Δεν θα απαγορευτεί ο σαϊτοπόλεμος» δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Παναγιώτης Νίκας, «το έθιμο του σαϊτοπολέμου δεν θα απαγορευτεί, γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις», ενώ τόνισε την ανάγκη να ληφθούν μέτρα, προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιου είδους περιστατικά, κάτι που όμως δεν έχει γίνει ως τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλαμάτα: Επτά συλλήψεις για τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ράλι της CENER και τι συμβαίνει με την ΕΥΔΑΠ, οι ιταλικές φρεγάτες των 700 εκατ., η νέα ήττα Βακάκη, η ένοχη σιωπή του Καλαμβόκη της SUPERBET και των τέως μετόχων, οι ζημιές του Νίκου Βαρδινογιάννη, τα μεγάλα ψώνια τριών εφοπλιστών

Τέλος στο δωρεάν delivery βάζει η Σκλαβενίτης

Λεωνίδας Γουλανδρής: Ο κοσμοπολίτης εφοπλιστής με τα υπερωκεάνια που έφερε το σούσι στην Αθήνα και τώρα επενδύει σε ακίνητα στην Πλάκα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπαστεργίου: «Νέα εποχή στη διαστημική στρατηγική με μικροδορυφόρους, OroraTech και ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας»
Glencore: Φονική έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο ψευδαργύρου στο Καζακστάν – 2 νεκροί
ΤΖΟΚΕΡ πολλών αστέρων στην αποψινή κλήρωση με έπαθλο 8,6 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία – Κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30
Φιλανθρωπικός Αγώνας Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών για καλό σκοπό Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ»
Νέα διαδικτυακή απάτη στη Ρόδο με «δόλωμα» τον Σπύρο Λάτση – Υπόσχονται ψεύτικες δωρεές 1 εκατ. ευρώ
Κρήτη: Νέος σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου
Μητσοτάκης για επέτειο Μarfin: «Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα»
ΑΑΔΕ για Τυχεροπούλου: «Δεν τίθεται ζήτημα επανατοποθέτησης της»
Ποιοι σταθμοί στη Γραμμή 2 του Μετρό κλείνουν νωρίτερα σήμερα
Μαρινάκης για επέτειο Marfin: «Ο φανατισμός που οπλίζει χέρια και μετατρέπει τη διαφωνία σε θάνατο δεν μπορεί να γίνει ανεκτός σε μια δημοκρατία»