ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Βάρκιζα στις 1:22 τα ξημερώματα της Πέμπτης με θύμα ένα βρέφος ηλικίας 1,5 ετών. Πιο συγκεκριμένα, το μικρό κοριτσάκι εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα από τους πυροσβέστες που έφτασαν στο διαμέρισμα στην οδό Έριδος.
Παρά τη μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν μόνο του στο διαμέρισμα με τη μητέρα του να φτάνει εκεί μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς και να ζητά απεγνωσμένα από τους πυροσβέστες να σώσουν το παιδί της.
Η 30χρονη γυναίκα έχει συλληφθεί με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε νήπιο, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε διαμέρισμα, επί της οδού Έριδος, στη Βάρκιζα Αττικής. Στο συμβάν επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 28, 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεκρός εντοπίστηκε o 48χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Νέα Ιωνία Αττικής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά σε διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία – Μια γυναίκα νεκρή
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρίκη στο Κάιρο: Φλεγόμενοι πολίτες τρέχουν να σωθούν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.