ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια ανάρτησή της στο Facebook η Κατερίνα Παναγοπούλου αποχαιρέτησε το σύζυγο της, Περικλή Παναγόπουλο, ο οποίος έφυγε νωρίς το πρωί της Τρίτης σε ηλικία 84 ετών.
Όπως αναφέρει, ο γνωστός εφοπλιστής υπήρξε ο Πατριάρχης της Επιβατηγού Ναυτιλίας, παραμένοντας, μάλιστα, Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών Επιβατηγού Ναυτιλίας.
Μετά, από πολύχρονη μάχη, ξεκίνησε το τελευταίο του και μεγαλύτερο ταξίδι.
Ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, εν ειρήνη, στο σπίτι του, έχοντας, όπως επιθυμούσε στο πλευρό του, τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Πέθανε ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα φάρμακα για το αδυνάτισμα: Στα σκαριά νέοι συνδυασμοί, στόχος η απώλεια μυϊκής μάζας, εξηγεί ο Πλ. Τζούλης
- Σε ρυθμούς ανανέωσης οι Έλληνες εφοπλιστές: Τα παλιά πλοία φεύγουν, τα νέα έρχονται
- Γιώργος Μουτάφης: Ποιος είναι ο Ελληνας επικεφαλής της Fincantieri που «χτίζει» πλοία σε όλο τον κόσμο
- Ομιλία Μητσοτάκη: Η γκρίνια και η τσέπη
