ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν κατέχει αδίκως τον τίτλο του “άσσου” των γηπέδων, καθώς τα έβαλε ακόμη και με την τεχνολογία και βγήκε νικητής. Ο λόγος για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Lionel Messi, o οποίος τα “έβαλε” με έναν γιγαντιαίο τερματοφύλακα για τις ανάγκες ενός ιαπωνικού show.
Ο άσσος της FCBarcelona κατάφερε να μας εντυπωσιάσει ακόμη μια φορά καταφέρνοντας να ξεγελάσει ακόμη και το γιγαντιαίο μπαλόνι- ρομπότ, το οποίο κάλυπτε σχεδόν όλη την εστία, βγάζοντας knock- out στην τετ-α τετ αναμέτρηση τους.
Το video που έκανε τον γύρο του κόσμου δείχνει για ακόμη μια φορά τις μεγάλες επιδόσεις του διάσημου ποδοσφαιριστή που αποδεικνύουν πως το ταλέντο υπερισχύει της οποιαδήποτε τεχνολογικής ανακάλυψης.
Δείτε επίσης:
http://www.mononews.gr/to-pio-akrivo-ke-politeles-yacht-tou-planiti-irthe-sti-mikono-video/41865
http://www.mononews.gr/tha-ine-aftos-o-epomenos-idioktitis-tis-milan/41945
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christie’s: Το δαχτυλίδι με ζαφείρι 16,58 καρατίων που μπορεί να ξεπεράσει τα 1,2 εκατ. δολάρια
- Το παρασκήνιο της δήθεν παραίτησης του Κ. Τσιάρα
- Χρηματιστήριο: Οι τρεις λόγοι για το παρά λίγο sell off, ο ΟΠΑΠ, η Metlen και οι τράπεζες
- Ο Τσιάρας και τα fake news, τα… συνεχή γενέθλια του Νότη, οι γαλάζιες «φυλές», ποια drones θα καταρρίπτονται κι ένα quiz με εύσωμο βουλευτή
