ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H καρέκλα του Δάρα και οι αλλαγές στην ΕΡΤ, οι αργόμισθοι του ΑΠΕ, το σχέδιο Δημητριάδη για τον Σκάι, η μεταγραφή της Νάνσυς και του Θανάση
Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 3 και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο ριάλιτι επιβίωσης ενάντια των Τούρκων έχουν ήδη γίνει γνωστά. Μία από τις Ελληνίδες παίκτριες είναι και η Δήμητρα Βαμβακούση. Το παρελθόν της Δήμητρας κρύβει μία συγκλονιστική ιστορία, καθώς από πολύ μικρή κιόλας ηλικία έζησε την πρώτη της απώλεια.
Η 23χρονη αθλήτρια απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας με καταγωγή από Σπάρτη και Σαντορίνη έχει βιώσει μία απίστευτη προσωπική τραγωδία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso από άνθρωπο του περιβάλλοντός της σε ηλικία μόλις 7 ετών έχασε τη μικρότερη αδελφή της από καρκίνο, ενώ στα 15 της έχασε από την ίδια ασθένεια έναν πρώτο ξάδελφό της ο οποίος ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με εκείνη.
Πέντε χρόνια αργότερα, ο καρκίνος χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά έχασε την κολλητή φίλη της κάτι που της στοίχισε πολύ. Ωστόσο, η τραγωδία δεν σταματά εδώ. Πριν από έξι μήνες, η Δήμητρα Βαμβακούση έχασε τον πατέρα της από την επάρατη νόσο.
Παρά τις δυσκολίες και τη στενοχώρια που πέρασε, η Δήμητρα έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στον αθλητισμό τον οποίο και λατρεύει. Ξεκίνησε πολύ μικρή κάνοντας ρυθμική γυμναστική, έπειτα πέρασε στην ενόργανη, στον στίβο και στην κολύμβηση. Πήρε δίπλωμα στις καταδύσεις και αφιερώσει πολλά χρόνια από τη ζωή της στο άλμα επί κοντώ, στο οποίο έχει υπάρξει και πανελληνιονίκης.

Όταν έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, άρχισε να ασχολείται παράλληλα με το μόντελινγκ, έχοντας ως στόχο να βγάλει χρήματα για να αγοράσει κοντάρια και να ασχοληθεί με το άθλημα που τόσο αγαπά, συνεχίζοντας έτσι τον πρωταθλητισμό.
Όμως δούλευε πάρα πολύ και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει προσωρινά την ενασχόλησή της με το άλμα επί κοντώ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο φυσικά και το γεγονός ότι ζει μόνη της από τα 18 της χρόνια και συντηρεί τον εαυτό της χωρίς βοήθεια.
Η Δήμητρα, η οποία έχει και μια μεγαλύτερη αδελφή που λατρεύει, συμμετείχε το 2015 στο Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου τερμάτισε δεύτερη, κατακτώντας τον τίτλο Μις Πελοπόννησος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι τον πρώτο τίτλο στην ίδια διοργάνωση, αυτόν της Σταρ Πελοπόννησος, κέρδισε μια γνώριμή μας από το «Greece’s Next Top Model», η Ειρήνη Στεριανού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλα όσα θα δούμε στο Survivor 3 (pics + video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef vs Power of Love vs Τατουάζ: Ποιο τερμάτισε πρώτο στη μάχη της τηλεθέασης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love – spoiler: Οι αγαπημένοι του κοινού και ο παίκτης που αποχωρεί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: Εντόπισε κατασκευαστική με τζίρο… 3 ευρώ – Μαύρο χρήμα άνω των 3 εκατ. ευρώ μαζί με μεσιτικό γραφείο
- Όμιλος TITAN: Χρυσό Μετάλλιο στην αξιολόγηση βιώσιμης ανάπτυξης EcoVadis 2026
- Γεωργιάδης και Κασσελάκης τα είπαν όλα σε live podcast: «Ο Τσίπρας μου την είχε στημένη» – «Πολύ δεξιός μας βγαίνεις, μπορεί να σε καλωσορίσουμε στη ΝΔ» (βίντεο)
- Σε δημόσια διαβούλευση το εθνικό πλαίσιο εφαρμογής του AI Act – Η Ελλάδα θωρακίζει τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.