ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μέγκαν Μαρκλ μπορεί τελικά να μην έχει αποσυρθεί από την υποκριτική τέχνη, αν και είχε ανακοινωθεί ότι η τελευταία εμφάνισή της με την ιδιότητα της ηθοποιού ήταν στην τηλεοπτική σειρά «Suits».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, η δούκισσα του Σάσεξ θα κάνει επίδειξη των υποκριτικών της ικανοτήτων κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης επίσκεψης στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου, που πρόσφατα τέθηκε υπό την αιγίδα της.
Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ στο θέατρο, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε ένα εργαστήριο με μέλη του θεατρικού ομίλου Pericles (Περικλής). Επίσης θα συναντήσει νυν και πρώην μαθητευόμενους που εργάζονται ως τεχνικοί σε διάφορα τμήματα, όπως ξυλουργική, μεταλλικές κατασκευές και ζωγραφική.
Πέρσι το τηλεοπτικό δίκτυο USA Network πρότεινε τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι και μέλος πλέον της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για βραβείο Emmy για τον ρόλο της στο δημοφιλές αμερικανικό τηλεοπτικό σίριαλ, το οποίο όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα ολοκληρωθεί μετά την επόμενη, ένατη σεζόν.
Ήταν η τελευταία αναγνώριση για την Μέγκαν ηθοποιό, η οποία έπρεπε να κάνει πίσω και να ανοίξει τον δρόμο στη Μέγκαν της βασιλικής οικογένειας. Αλλά, σύμφωνα με την ίδια τη Δούκισσα του Σάσσεξ, ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσει μπροστά.
Και εκτός από τη συμμετοχή σε εργαστήριο υποκριτικής και τη συνάντηση με μέλη της ομάδας τεχνικών του θεάτρου, η Μέγκαν Μαρκλ θα παρακολουθήσει επίσης μια παρουσίαση εμπνευσμένη από το War Horse με παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για μαθητές δημοτικών σχολείων.
Ωστόσο τώρα λόγω της επικείμενης επίσκεψης της στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου δημοσιεύματα δεν αποκλείουν να την εμπνεύσει η επαφή της με το θεατρικό σανίδι και να δοκιμάσει το υποκριτικό της ταλέντο στο θέατρο της Βρετανίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Λάνθιμος: «Ραγίζει» καρδιές ο λόγος του στην πρεμιέρα του «The Favourite»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο συνδυασμός χρωμάτων που λατρεύει η Μέγκαν Μαρκλ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις: Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Φεβρουάριο;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Μετά από 1 μήνα απεργία, 10.500 νοσηλευτές κατέληξαν σε συμφωνία με τα νοσοκομεία τους
- Σύγκρουση Βενιζέλου και Αλιβιζάτου για την ποινική ευθύνη των υπουργών
- Αναδιάταξη διοικήσεων στο ΝΑΤΟ: Μεταβιβάσεις ρόλων μεταξύ ΗΠΑ και Ευρωπαίων
- Ιταλία: Υψηλόβαθμο μέλος του ΔΣ της Monte dei Paschi di Siena ερευνάται για τη συμφωνία με τη Mediobanca
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.