ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι καταδίκασε απερίφραστα τα έκτροπα που καταγράφηκαν στο συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ειδικποτερα η κα. Γκραμπόφσκι εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τη ρίψη χημικών σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους που είχαν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα.
«Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατί; Ντροπή!», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Δακρυγόνα σε οικογένειες, σε μητέρες με τα παιδιά μας, σε ηλικιωμένους;! Γιατι; Ντροπή! #Συλλαλητηριο
— Mareva Grabowski (@MarevaGrabowski) 20 Ιανουαρίου 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτες καταγγελίες: Ληγμένα από το 2017 τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι απαντά το υπ. Προστασίας του Πολίτη για την αλόγιστη χρήση χημικών: Η ΕΛ.ΑΣ. λειτουργήσε με ψυχραιμία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καμμένος κατά Τσίπρα για τα επεισόδια στο Συλλαλητήριο: «Οι ακραίοι σε έκαναν πρωθυπουργό»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Take-Two Interactive Software: Ο CEO της «τεράστιας» εταιρείας video games που δεν παίζει video games
- Ευρωζώνη: Στο 2,1% ο πληθωρισμός στη χονδρική το Μάρτιο- Στην Ελλάδα έφτασε στο 2,3%
- Κλείνει στις 8 Μαΐου η πλατφόρμα Α21 για το επίδομα παιδιού
- Φρουροί της Επανάστασης: Ασφαλής θα καταστεί πλέον η διέλευση από το Στενό του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.