• LIFE&STYLE

    Δεν φαντάζεστε πως είναι τα νέα γραφεία του LinkedIn! (photos)

    • NewsRoom


    Ποιος δεν θα ήθελε να δουλεύει στα πιο υπερσύγχρονα γραφεία του κόσμου; Θεόρατοι ουρανοξύστες, πολύχρωμοι τοίχοι και χώροι εμπνευσμένοι από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ακόμη και προσωπικό γυμναστήριο έχουν τα νέα γραφεία του LinkedIn στην όμορφη πόλη του San Francisco. Ο διάσημος επαγγελματικός ιστοχώρος, LinkedIn, άνοιξε, μετά από χρόνια προετοιμασίας, τις πόρτες των νέων του γραφείων και άφησε τους θεατές που βρίσκονταν στην περιοχή να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

    Τα νέα γραφεία του LinkedIn στο San Francisco φαίνεται πως τα έχουν όλα, καθώς μέσα στα ψηλά κτήρια υπάρχει καφετέρια για τους εργαζομένους, γυμναστήριο ακόμη και διάφοροι χώροι διασκεδαστικών δραστηριοτήτων για την χαλάρωση και ξεκούραση των εργαζομένων της εταιρείας. Εμείς θα σας δείξουμε μερικούς από τους χώρους που θα ζήλευε κάθε εργαζόμενος.

    Αυτό θα συναντήσει κάποιος αμέσως μετά την είσοδο του στα νέα γραφεία του LinkedIn, θαυμάζοντας αυτό το υπέροχο lobby της εταιρείας.

     

     

     

    Εδώ είναι η είσοδος για τον δεύτερο όροφο της εταιρείας, στην οποία όμως οι ειδικοί έχουν δημιουργήσει κάτι μοναδικό, καθώς ενώ νομίζετε ότι βλέπετε έναν καθρέφτη αυτό που σχηματίζεται στους τοίχους είναι στην πραγματικότητα μια ψευδαίσθηση.

     

     

    Εδώ βλέπουμε την καφετέρια στην οποία οι εργαζόμενοι της εταιρείας απολαμβάνουν τα snacks και τους καφέδες τους.

     

     

    Ακόμη εδώ οι εργαζόμενοι μπορούν να πληροφορούνται για το από που προέρχονται τα φαγητά που καταναλώνουν. Η πρωτοπορία δηλαδή στο μεγαλείο της.

     

     

    Εδώ βρίσκομαι το κέντρο ευεξίας της εταιρείας.

     

     

    Ενώ εδώ οι εργαζόμενοι γλιτώνουν την συνδρομή του γυμναστηρίου καθώς μπορούν να  αθλούνται μέσα στο προσωπικό γυμναστήριο της εταιρείας.

     

     

    Αυτή είναι η πολύχρωμη κουζίνα της εταιρείας που αν δεν καταφέρει να σας ανοίξει την όρεξη σίγουρα θα σας ανεβάσει την διάθεση, εξαιτίας του κίτρινου χρώματος που διαθέτει και έχει αποδειχτεί πως ηρεμεί το νευρικό μας σύστημα.

     

     

    Από τα “μαγικά” γραφεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι χώροι διασκέδασης για τους εργαζόμενους της εταιρείας για τις στιγμές που θέλουν να χαλαρώνουν παίζοντας κάποιο παιχνίδι.

     

     

     

    Τέλος ακόμη και ο κάθε όροφος έχει αυτό που λέμε ” θεματικό δωμάτιο” με μια διαφορετική θεματολογία κάθε φορά, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι δηλαδή που, είτε είναι εμπνευσμένοι από οικολογικά θέματα, είτε από άλλες έξυπνες ιδέες που κινητοποιούν και ευχαριστούν τους εργαζόμενους.

    Την δυνατότητα να δανείζονται βιβλία από αυτή την ευφάνταστοι βιβλιοθήκη έχουν μόνο οι τυχεροί που εργάζονται στα νέα γραφεία του LinkedIn.

    Ακόμη και προσωπική disco έχουν τα νέα γραφεία του LinkedIn.

    Μετά το τέλος μιας κουραστικής ημέρας εργασίας, οι εργαζόμενοι του LinkedIn μπορούν να απολαύσουν την θέα από την ταράτσα του κτηρίου. Απλά μαγευτική.

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/cesar-harada-pos-kano-ta-pedia-na-agapisoun-tis-epistimes-video/41037



    ΣΧΟΛΙΑ