ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αύξηση 8,9% σημείωσε πέρυσι η επιβατική κίνηση στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που ελέγχει η Fraport. Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής εταιρείας το 2018 οι επιβάτες άγγιξαν τα 30 εκατ. έναντι 27,5 την προηγούμενη χρονιά. Αύξηση 7,4% παρουσίασαν και οι πτήσεις.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο παρουσίασαν τα αεροδρόμια της Κεφαλλονιάς , της Καβάλας και της Σαντορίνης. Το Άκτιο κατέγραψε άνοδο 2,6% και συνολικά το 2018 διακινήθηκαν περίπου 583 χιλ. επιβάτες.
Ανά κατηγορία, οι διεθνείς επιβάτες ανήλθαν στα 22,91 εκατ., έναντι 20,55 εκατ. το 2017, ήτοι αύξηση 11,5%.
Αντίστοιχα, οι επιβάτες εσωτερικού ανήλθαν στα 6,96 εκατ., έναντι 6,87 εκατ. το 2017, ήτοι αύξηση 1,2%.
Σε επίπεδο πτήσεων, οι συνολικές πτήσεις έφτασαν τις 230,12 χιλιάδες, έναντι 214,2 χιλιάδων, ήτοι αύξηση 7,4%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιδιωτικοποίηση στα πρότυπα της Fraport και για τα υπόλοιπα αεροδρόμια εισηγείται ο Μίχαλος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έρευνα της Fraport Greece: Το προφίλ των επιβατών του αεροδρομίου Μακεδονία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Κωνσταντοπούλου (Daiichi Sankyo): Το καμπανάκι για τις αποσύρσεις ογκολογικών φαρμάκων και το μη βιώσιμο μοντέλο των επιστροφών
- Στελίνα Τσάλτα: «Να φανερώσω το διάλογο με τον εαυτό μου»
- Quest: Η νέα επενδυτική στρατηγική και η στόχευση σε εισηγμένες εταιρείες
- Ανεμώνες, κοχύλια, χρυσόψαρα: Οι δέκα ωραιότερες τσάντες Chanel της νέας καλοκαιρινής συλλογής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.