Εκτός του καναλιού Alpha βρίσκεται πλέον, με απόφαση της διοίκησης, ο μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Βασίλης Παπαδρόσος.
Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο το πρωί από τον Alpha, ωστόσο ήδη ο κ. Παπαδρόσος αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και δεν συμμετείχε στην σύσκεψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Ο πρώην διευθυντής ενημέρωσης του Alpha φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να αναλάβει τη Διεύθυνση ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, στη θέση του Νίκου Φιλιππίδη ο οποίος απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες. Πάντως τα στελέχη του καναλιού του Παλαιού Φαλήρου δεν επιβεβαιώνουν προς το παρόν τη φημολογία, περιμένοντας την επίσημα ανακοίνωση του Alpha.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποχωρεί από τη διεύθυνση ενημέρωσης του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φιλιππίδης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλόννησος: Το νησί που σε καλεί σε ένα νέο «κυνήγι θησαυρού» σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα
- Γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ: Τι σηματοδοτεί για την εταιρεία η επέκταση στην Κύπρο
- Gate Delivery by efood: Φροντίζει για την όρεξή σου πριν απογειωθείς, εσύ φρόντισε μόνο την βαλίτσα σου!
- Πρεμιέρα σε Δανία, Πολωνία και Τσεχία με πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα
