ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά της για τον δήμο Αμαρουσίου η Μαρίνα Πατούλη, μια υποψηφιότητα που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.
Με μια λιτή ανακοίνωση, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και σύζυγος του υποστηριζόμενου από τη Νέα Δημοκρατία υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ανακοινώνει πως τελικά δεν θα είναι υποψήφια, προκειμένου να συμβάλει στην ενότητα που με τη σειρά της θα διασφαλίσει «τη συνέχεια του σπουδαίου έργου του δημάρχου Αμαρουσίου και συζύγου της».
Η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη έχει ως εξής: «Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρίνα Πατούλη: Πήρε τα -χρυσά- κουμπούρια της και σήκωσε (για λίγο) παντιέρα για το Μαρούσι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδειασμα Καλογήρου σε Πολάκη: Η Δικαιοσύνη κρίνει μόνη της τις απαιτούμενες ενέργειες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρελή κούρσα στον Κηφισό: 46χρονος με Porsche έπιασε τα 200+ χλμ/ώρα (βίντεο)
- Αχαΐα: Συνελήφθη 51χρονος για την φωτιά στην Άμπελο – Πρόστιμο ύψους 1.950 ευρώ
- Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Τι είναι ο αποφρακτικός ειλεός που έπαθε
- Lufthansa σε κρίση: Απεργίες, καύσιμα και πόλεμος στο Ιράν πιέζουν τον μεγαλύτερο αεροπορικό όμιλο της Ευρώπης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.