ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα κάνει ο Μιχελάκης στην K Group του Κυριακού, Ζούλας, Δημητριάδης, Κρητικός… τριαρχία στον Σκάι, τι ετοιμάζει η Μανωλίδου και τα 100 εκατ. του ΕΚΚΟΜΕΔ
Τούρκοι χάκερ «έριξαν» την αθλητική ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
Συγκεκριμένα το χτύπημα έγινε στην ενότητα https://sports.ert.gr, όπου οι χάκερ ανέβασαν μία φωτογραφία και ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μία νύχτα», απειλώντας με νέα Μικρασιατική Καταστροφή.
Αρχικά όποιος επισκεπτόταν τη σελίδα έβλεπε το παραπάνω μήνυμα, ωστόσο στη συνέχεια η σελίδα έπεσε και παραμένει προσωρινά εκτός λειτουργίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τσεχία: Ένοπλος κρατάει οκτώ άτομα ομήρους σε τράπεζα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη για μαστροπεία ιδιοκτήτης καταστήματος στη Λαμία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Θα αποζημιώσω τους πέντε τραυματίες», είπε ο 89χρονος μετά τους πυροβολισμούς στον ΕΦΚΑ – «Με κλείδωνε στο σπίτι», εξομολογήθηκε η κόρη του (Βίντεο)
- Δένδιας για Πρωτομαγιά: «Η προστασία και ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου κυρίαρχη προτεραιότητα της ΝΔ»
- Πρωτομαγιά: Σε εξέλιξη πορείες διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο – Επεισόδια και συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη
- Αλουμίνιο: Άνοδος στις τιμές καθώς ο Τραμπ υπόσχεται να διατηρήσει τον αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.