ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναβολή για τα τέλη Ιανουαρίου πήραν οι αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής, το οποίο συνεδρίασε σήμερα 19 Δεκεμβρίου, χωρίς να λάβει αποφάσεις για την αναδιάρθρωσή του.
Η παράταση κατά ένα μήνα των αλλαγών στα εκτελεστικά του μέλη μπορεί να επιμηκυνθεί έως και τον Μάρτιο του 2019.
Από την άλλη, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής ενέκρινε για τη θέση της γενικής διευθύντριας λιανικής τραπεζικής η Χριστίνα Θεοφιλίδη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστίνα Θεοφιλίδη: Ποια είναι η σικάτη τραπεζίτισσα που αγαπάει τις Σπέτσες και θα φέρει νέο αέρα στην Εθνική Τράπεζα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σερβία: Βρέθηκαν κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου που τροφοδοτεί την Ουγγαρία με ρωσικό φυσικό αέριο
- Νέες απειλές Τραμπ στο Ιράν: «Ανοίξτε το γ@μημένο Στενό» – Την Τρίτη οι ΗΠΑ θα στοχοποιήσουν ιρανικές υποδομές
- Ρωσία: Ένας νεκρός και δύο αγνοούμενοι από βύθιση πλοίου που μετέφερε σιτάρι στην Αζοφική Θάλασσα
- «Πυρά» Πλακιά κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου: «Λέτε ψέματα, ήμουνα εκεί, δεν έσπρωξαν τον Ρούτσι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.