ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γιάννης Βρούτσης με ένα ποστ στο twitter αναδεικνύει τη μάστιγα της ανεργίας, που αντί να μειώνεται καλπάζει με γοργούς ρυθμούς. Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έγραψε συγκεκριμένα «Σπάνε όλα τα ρεκόρ ανεργίας!Ο χειρότερος Μάρτιος όλων των ετών!1.072.216 εγγεγραμμένοι άνεργοι».
Ενώ, αναφερόμενος στους αριθμούς παρουσίασε τον επίσημο πίνακα των εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο του ΟΑΕΔ κατά την περίοδο των ετών 2010-2016.
Όπως παρατηρείται οι άνεργοι το 2010 οι άνεργοι φτάνουν τους 734.509, το 2011 854.462, το 2012 968.227. Η πρώτη έκρηξη ανεργίας καταγράφεται το 2013 με 1. 071.270, το Μάρτιο του 2014 αγγίζουν 1.054.626, και το 2015… 1.057. 350!
Διαβάστε ακόμα:
http://www.mononews.gr/giannis-retsos-prepi-na-analavi-kathenas-tis-efthines-tou-na-mpi-mia-taxi-organosi-na-fani-oti-iparchi-kratos/39760
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατηγική συνεργασία ΕΛΒΟ – Ομίλου Κοπελούζου για την ενίσχυση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
- Ατανάς Μποσταντζίεφ: Από την Goldman Sachs στην εξαγορά της ιστορικής Λέφσκι Σόφιας
- Μονακό-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Βαλένθια με 300+ αγορές και «20 & Κάρφωσες»* από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
- Τέλος στην πολυετή κόντρα: Ο Έλον Μασκ θα καταβάλει πρόστιμο $1,5 εκατ. για το Twitter – Συμβιβασμός με την SEC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.