ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτο εντάσεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, καθώς η φωτογράφιση, που καλούνται να κάνουν τα κορίτσια, είναι ιδιαίτερα απαιτητική.
Άγρια θα κοντραριστούν και οι δυο φίλες, Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη. Όπως φαίνεται και στο τρέιλερ καμία κοπέλα δε θα κατορθώσει να κάνει την τέλεια λήψη. Ποια θα αποχωρήσει σήμερα; Η απάντηση σε λίγες ώρες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 1 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Το twitter «γλέντησε» τα κορίτσια για τη φωτογράφιση με τα κρέατα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.