• LIFE&STYLE

    GNTM: Το twitter “γλέντησε” τα κορίτσια για τη φωτογράφιση με τα κρέατα!


    Στο επεισόδιο της Δευτέρας του GNTM (Greece’s Next Top Model) το «μενού» τα είχε όλα!

    Η φωτογράφιση που κλήθηκαν να κάνουν τα μοντέλα του GNTM ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με κάποια από κορίτσια να έχουν για άλλη μια φορά πρόβλημα με το concept τη δοκιμασίας και να δυσκολεύονται πάρα πολύ.

    Οι κριτές και η coach ενημέρωσαν τις κοπέλες πως η φωτογράφιση θα είναι σχετική με το φαγητό και πως θα έπρεπε η έκφρασή τους να είναι δυναμική και σέξι, δείχνοντας, παράλληλα, πως απολαμβάνουν πολύ αυτό που τρώνε.

    Ωστόσο, «παρέλειψαν» να τους αναφέρουν το τι πιάτα θα έπρεπε να δοκίμαζαν και, έτσι, τα κορίτσια βρέθηκαν προ (όχι και τόσο ευχάριστης!) εκπλήξεως. Τα φαγητά ήταν, στην ουσία, κομμάτια κρέατος και, μάλιστα, κομμάτια που σπάνια θα επιλέξει κάποιος.

    Καρδιές μοσχαριού, ουρές, εντόσθια, χοιρινά ποδαράκια και στομάχια, αναγκάστηκαν να δοκιμάσουν τα κορίτσια, τα οποία αηδίασαν πάρα πολύ και με τη γεύση και με τη μυρωδιά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλες να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία.

    Το twitter, πάντως, για ακόμη μία φορά το διασκέδασε και δεν σταμάτησε να σχολιάζει με τον ιδιαίτερο και χιουμοριστικό τρόπο του τα μοντέλα και τη δοκιμασία. Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets και σας τα παρουσιάζουμε:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: GNTM: Ποια παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 1 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2018 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H&M: Δέκα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας looks!



    ΣΧΟΛΙΑ