ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η καλύτερη σεφ του κόσμου, η Ana Ros, χρησιμοποίησε την «υπερτοπική» φιλοσοφία της για να μεταμορφώσει ένα μικρό πανδοχείο πάνω στον δρόμο σε έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό με πιάτα που ο κόσμος διανύει χιλιάδες μίλια για να δοκιμάσει…
Η 46χρονη Σλοβένα σεφ είναι αυτοδίδακτη και διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Hiša Franko στο Kobarid της Σλοβενίας, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως… σερβιτόρα, για να εξελιχθεί στην καλύτερη σεφ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του The World’s 50 Best Restaurants.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο αθηναϊκά μπαρ στα 50 καλύτερα του κόσμου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Διαφωνούμε σε σημαντικά σημεία του αμερικανικού σχεδίου για το Ουκρανικό
- Κακοκαιρία Byron: «Μπλακ άουτ» στην Ερμού – Πολλά καταστήματα έμειναν χωρίς ρεύμα
- Prodea: Πρόσκληση oμολογιούχων σε συνέλευση στις 15 Δεκεμβρίου
- Ανδρουλάκης: Η Ελλάδα πρέπει να κοιτάξει το στρατηγικό της βάθος στα Βαλκάνια μακροπρόθεσμα





