ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η καλύτερη σεφ του κόσμου, η Ana Ros, χρησιμοποίησε την «υπερτοπική» φιλοσοφία της για να μεταμορφώσει ένα μικρό πανδοχείο πάνω στον δρόμο σε έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό με πιάτα που ο κόσμος διανύει χιλιάδες μίλια για να δοκιμάσει…
Η 46χρονη Σλοβένα σεφ είναι αυτοδίδακτη και διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Hiša Franko στο Kobarid της Σλοβενίας, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως… σερβιτόρα, για να εξελιχθεί στην καλύτερη σεφ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του The World’s 50 Best Restaurants.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο αθηναϊκά μπαρ στα 50 καλύτερα του κόσμου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
