ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η καλύτερη σεφ του κόσμου, η Ana Ros, χρησιμοποίησε την «υπερτοπική» φιλοσοφία της για να μεταμορφώσει ένα μικρό πανδοχείο πάνω στον δρόμο σε έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό με πιάτα που ο κόσμος διανύει χιλιάδες μίλια για να δοκιμάσει…
Η 46χρονη Σλοβένα σεφ είναι αυτοδίδακτη και διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Hiša Franko στο Kobarid της Σλοβενίας, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως… σερβιτόρα, για να εξελιχθεί στην καλύτερη σεφ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του The World’s 50 Best Restaurants.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο αθηναϊκά μπαρ στα 50 καλύτερα του κόσμου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόνο οι δύο μεγάλες εταιρείες της ακτοπλοΐας έχουν έσοδα 858,1 εκατ. ευρώ
- Ασφαλιστική αγορά: Τα 2+1 στοιχήματα για το τελευταίο μίλι του 2025 – Οι προσδοκίες και η…ΔΕΘ
- Οι καλοκαιρινές αναμνήσεις από τις Σπέτσες, το πάρτυ του ζεύγους Κούστα στους Αρκιούς, τα γενέθλια της Maria Martinez de Medinilla στην Marbella
- Η Laopu και το στοίχημα του κινεζικού Cartier
