ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η καλύτερη σεφ του κόσμου, η Ana Ros, χρησιμοποίησε την «υπερτοπική» φιλοσοφία της για να μεταμορφώσει ένα μικρό πανδοχείο πάνω στον δρόμο σε έναν μοναδικό γαστρονομικό προορισμό με πιάτα που ο κόσμος διανύει χιλιάδες μίλια για να δοκιμάσει…
Η 46χρονη Σλοβένα σεφ είναι αυτοδίδακτη και διευθύνει την κουζίνα του εστιατορίου Hiša Franko στο Kobarid της Σλοβενίας, όπου ξεκίνησε να εργάζεται ως… σερβιτόρα, για να εξελιχθεί στην καλύτερη σεφ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με την κατάταξη του The World’s 50 Best Restaurants.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δύο αθηναϊκά μπαρ στα 50 καλύτερα του κόσμου!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Οι υποδομές που γίνονται σήμερα θέτουν τα θεμέλια για μια Ελλάδα πιο «ανθεκτική, πιο «έξυπνη» και πιο «πράσινη»
- Ευρωαγορές: Κλείσιμο με θετικό πρόσημο μετά την αύξηση του στόχου δαπανών του ΝΑΤΟ
- Fed: Τα τελευταία σήματα βάζουν στον πάγο τις προσδοκίες για μείωση επιτοκίων τον Ιούλιο
- Fais Group: Απόφαση αλλαγής χρήσης αντληθέντων κεφαλαίων από την ΑΜΚ
