ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 8 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου, με επιβολή περιοριστικών όρων. Μάλιστα, σε δύο από τους κατηγορούμενους επιβλήθηκε ο όρος να μην πλησιάσουν ξανά την περιοχή των Εξαρχείων!
Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος – κατά περίπτωση έκρηξη και επικίνδυνη σωματική βλάβη – ενώ υποστήριξαν ότι βρίσκονταν στην περιοχή χωρίς να συμμετέχουν στα επεισόδια. Μάλιστα, ένας από τους κατηγορούμενους δήλωσε άστεγος.
Μεταξύ των κατηγορούμενων βρίσκονταν και δύο ανήλικοι, από τους οποίους ο ένας ήταν αλλοδαπός.
Στις 29 Νοεμβρίου θα δικαστούν οι υπόλοιποι επτά συλληφθέντες για τα επεισόδια της επετείου του Πολυτεχνείου. Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξης κοινής ειρήνης και αντίστασης κατά της αρχής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Υποχώρησε από υψηλό σχεδόν δύο εβδομάδων
- Χατζηδάκης: Έως το τέλος του έτους θα έχουν καταβληθεί 3,7 δισ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους
- Γιάννης Χατζηθεοδοσίου για τις συλλογικές συμβάσεις: Πρώτο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα, απαιτείται συνέχεια
- Αλ. Μεϊκόπουλος: Μόνιμες και ουσιαστικές λύσεις για τη θαλάσσια σύνδεση της Κύθνου