ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Και αυτά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται σε έναν τόπο γιορτής.
To Σάββατο 01/12 στις 18.00 ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με μια γιορτή με οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιώργο Νανούρη.
Τα γιορτινά φώτα ανάβουν, οι φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος ενεργοποιούνται, τα τρία εντυπωσιακά έλατα στολίζονται και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια γεμίζουν την Αγορά από την παιδική χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.
Στη συνέχεια, αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων θα παρουσιάσουν στο παγοδρόμιο ένα show καλλιτεχνικού πατινάζ με εντυπωσιακές φιγούρες.
Η βραδιά κάτω από τα γιορτινά φώτα θα κλείσει με μουσική από τους Mottet και τραγούδια ερμηνευμένα με εκφραστικότητα και πάθος από την εκπληκτική Ξένια Γαργάλη.
Πληροφορίες:
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018
18.00
ΑΓΟΡΑ
Ελεύθερη Είσοδος
O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ταλαντούχα Eleanor Friedberger έρχεται στο ΚΠΙΣΝ για μια μοναδική συναυλία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διήμερο Αφιέρωμα στον Ingmar Bergman στο ΚΠΙΣΝ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένα παιχνίδι δράσης και μυστηρίου για έφηβους και ενήλικες στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άκης Σκέρτσος: Το Μνημείο ως πεδίο ενός κοινού μέλλοντος
- Μητσοτάκης: Συνεργασία μεσογειακών χωρών και σχήμα 5Χ5 στην ατζέντα του για τη σύνοδο MED9 στην Σλοβενία
- Πακιστάν και Αφγανιστάν συμφώνησαν σε άμεση κατάπαυση του πυρός
- Στον εισαγγελέα οι έξι για την απάτη των 2 εκατ. ευρώ σε βάρος του ΕΦΚΑ και του Δημοσίου
