ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία, έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό Κορινού Πιερίας.
Η παράσυρση σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία ταυτότητας της άτυχης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι κινούταν πεζή.
Η αμαξοστοιχία, που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, παραμένει στο σημείο και οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.
Η 90χρονη γυναίκα ήταν κάτοικος της περιοχής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για δυστύχημα.
Στο μεταξύ, στις 17:10 το απόγευμα, με μία περίπου ώρα καθυστέρηση, αποκαταστάθηκε η σιδηροδρομική σύνδεση και αναχώρησε η επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Μαρίας Ζαφειράκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλβανικές Αρχές προς ΕΛ.ΑΣ.: Δεν έχει σχέση με τη σημαία ο θάνατος του Κατσίφα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνος Κατσίφας: Συνεχίζεται το μαρτύριο της οικογένειας, μια εβδομάδα μετά τον θάνατό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδία: Ο υπουργός Πετρελαίου παραδέχτηκε τις «περιορισμένες» επαφές του με τον Τζέφρι Επστάιν
- Δήμας στην Άγκυρα: Στο επίκεντρο η ενίσχυση συνδεσιμότητας Ελλάδας–Τουρκίας
- Η ευρωπαϊκή βιομηχανία πιέζει τους ηγέτες για τις τιμές ενέργειας και τον ανταγωνισμό
- Ελαφόνησος: Θαλαμηγός προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή – Σώοι οι τέσσερις επιβαίνοντες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.