Βίντεο από τις ενσωματωμένες κάμερες στις στολές των ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων της Αλβανίας (RENEA) έχει φτάσει στα χέρια της αλβανικής δικαιοσύνης, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αναφέρουν τα αλβανική Μέσα Ενημέρωσης.
Επικαλούμενα πηγές από τη δικαιοσύνη, τα αλβανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως το οπτικοακουστικό υλικό το οποίο «ενοχοποιεί» τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, καθώς όπως αναφέρουν δείχνουν τον 35χρονο να μην δέχεται να παραδοθεί παρά τις προτροπές των Αρχών.
Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Κατσίφας «έθεσε σε κίνδυνο τους άνδρες της RENEA πυροβολώντας τους με Καλάσνικοφ».
Το υλικό, πάντως, δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σιγή ιχθύος από τα Τίρανα για την παραλαβή της σορού του Κωνσταντίνου Κατσίφα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δικηγόρος οικογένειας Κατσίφα: Σκοπίμως καθυστερούν τις διαδικασίες οι Αλβανοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαύρη Θάλασσα: Ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική εγκατάσταση και φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Οδησσού
- Βουλγαρία: Πρόεδρος με 58% η Ιλιάνα Γιότοβα – Ενισχύεται η φιλορωσική πολιτική επιρροή του Ράντεφ
- Η Maersk ναυπηγεί στο Hudong-Zhonghua 12+12 πλοία containerships αξίας 5,8 δισ. δολάρια
- Μέσα σε μια εβδομάδα παραγγέλθηκαν 86 πλοία – Koύστας, Δελαπόρτας και Βασιλειάδης μεταξύ των αγοραστών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.