Τρεις εβδομάδες μετά την ιδιότυπη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ο ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να «απομακρυνθεί» από την πολιτική -τουλάχιστον προς το παρόν.
Ο Γουέστ, ένας από τους διασημότερους υποστηρικτές του Τραμπ και σύζυγος της τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, πήρε επίσης αποστάσεις από μια νέα εκστρατεία, την αποκαλούμενη Blexit, που καλεί τους Αφροαμερικανούς να εγκαταλείψουν το Δημοκρατικό Κόμμα.
Σε μια ανάρτησή του στο Twitter, ο Κάνιε Γουέστ υποστηρίζει ότι «τον χρησιμοποιούν» για να περνούν μηνύματα στα οποία ο ίδιος δεν πιστεύει.
Την εκστρατεία Blexit προωθεί η συντηρητική σχολιάστρια Κάντας Όουενς, που πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε μια σειρά από μπλουζάκια που υποτίθεται ότι σχεδίασε ο ράπερ, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει. Υποστηρίζει ότι ο ίδιος απλώς σύστησε στην Όουενς τον άνθρωπο που έφτιαξε το λογότυπο και ότι «ουδέποτε ήθελε οποιαδήποτε σχέση με το Blexit».

Γράφοντας στα 28,7 εκατομμύρια των ακολούθων του στο Twitter, ο μουσικός σημείωσε: «Τα μάτια μου τώρα άνοιξαν και αντιλήφθηκα ότι με χρησιμοποιούσαν για να διαδίδουν μηνύματα που δεν πιστεύω. Απομακρύνομαι από την πολιτική και επικεντρώνομαι πλήρως στην καριέρα μου».
https://twitter.com/kanyewest/status/1057382916760707072
Προσπαθώντας εξάλλου να εξηγήσει γιατί υποστηρίζει τον Τραμπ, που έχει κατηγορηθεί για ρατσιστικά σχόλια, ανέφερε ότι «στηρίζει τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τις ευκαιρίες για τους ανθρώπους που τις χρειάζονται περισσότερο».
https://twitter.com/kanyewest/status/1057366616432930816
https://twitter.com/kanyewest/status/1057366623621955586
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξαλλη η Μαγγίρα στο My Style Rocks: «Ντύθηκες Κέιτ Μίντλετον!» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αποκαλυπτική σιθρού φούστα της Μέγκαν Μαρκλ προκάλεσε αντιδράσεις
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Manolo Blahnik ανοίγει μπουτίκ στο Παρίσι – Η συναρπαστική ζωή του «μάγου των παπουτσιών»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Φωτιά» τα δημοτικά τέλη στην Αττική, έως και εξαπλάσια για τις βιοτεχνίες – Από 558 έως 36.000 ευρώ η ετήσια επιβάρυνση
- Γρηγόρης Θεοδωράκης: Δεν αποδέχεται την βουλευτική έδρα του Ζαμπάρα λόγω Τσίπρα – «Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα του»
- Μέγκαν Μαρκλ: Στο μικροσκόπιο των βρετανικών αρχών η επιστολή με τις καταγγελίες κατά του πατέρα της
- HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.