ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
Κλείνει μέρα με την ημέρα τα κενά στις υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες η Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την οδό Πειραιώς, ο Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής.
Εξάλλου, εκτός του Γιώργου Πατούλη σήμερα κλείδωσαν άλλα τρία πρόσωπα που προέρχονται από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.
Ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Παναγιώτης Νίκας, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.
Επίσης, ο 34χρονος νυν αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου, Μανώλη Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Έτσι, η ΝΔ έχει κλειδώσει τις υποψηφιότητες στις 11 από τις 13 Περιφέρειες:
Περιφέρεια Αττικής: Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Απόστολος Τζιτζικώστας
Περιφέρεια Θεσσαλίας: Κώστας Αγοραστός
Περιφέρεια Ηπείρου: Αλέκος Καχριμάνης
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Νεκτάριος Φαρμάκης
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Γιώργος Χατζημάρκος
Περιφέρεια Ιονίου: Ρόδη Κράτσα
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Χριστίνα Καλογήρου
Περιφέρεια Πελοποννήσου: Παναγιώτης Νίκας
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Φάνης Σπανός
Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Χρήστος Μέτιος
Σε εκκρεμότητα παραμένουν η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου μάλλον θα προκριθεί η λύση του βουλευτή Κοζάνης, Γιώργου Κασαπίδη, και η Περιφέρεια Κρήτης, όπου η ΝΔ αναμένει τι θα γίνει με τον Σταύρο Αρναουτάκη που στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ. Αν δώσει στήριξη και ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ θα αναζητήσει άλλη λύση.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.