ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά το χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη 5 ετών, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης -όπως είναι γνωστό- βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της ηθοποιού Κατερίνας Γερονικολού. Ταυτόχρονα, η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται, επίσης, σε σχέση με τον γνωστό σεφ Λευτέρη Σουλτάτο.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Τσιμιτσέλης στην Real Life αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, ενώ σχολίασε και τη σχέση της πρώην συζύγου του.
Ακολουθεί η συνέντευξη:
– Είναι στα σχέδια σου ο δεύτερος γάμος;
Ούτε ο πρώτος ήταν… Ήρθε το παιδί μας και το αποφασίσαμε με την Βάσω. Κι επειδή ξέρω καλά πως η επόμενη ερώτησή σου αφορά εμένα και την Κατερίνα, θα σου πω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά μας.
– Η Βάσω δήλωσε σε συνέντευξή της πως δεν θα είχε πρόβλημα να ξαναπαντρευτεί.
Η Βάσω είναι μία πολύ έξυπνη, δυναμική γυναίκα και θα κάνει αυτό που θέλει – ό,τι κι αν είναι αυτό! Με το καλό, έχω να πω! Της αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα.

– Έχετε πολύ καλή σχέση – κυρίως εφόσον έχετε ένα υπέροχο παιδί μαζί.
Ένα παιδί που ήταν, είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ναι, έχουμε μία πολύ δυνατή σχέση….
– Η μικρή Εύα είναι απόλυτος έρωτας;
Η μικρή Εύα, που είναι πια πέντε, είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου.
– Θα ήθελες να κάνεις ένα ακόμη παιδί;
Ούτε κάτι τέτοιο είναι στα πλάνα μου… Να σου πω, με βρήκες χαλαρό και δεν σταματάς της ανάκριση; Αρκούν αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Για πρώτη φορά μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντρεύεται η Βάσω Λασκαράκη; – Τι δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας για την τηλεοπτική του σύντροφο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς είναι σήμερα η νικήτρια του πρώτου Next Top Model; (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- IBM: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου και οι εκτιμήσεις για το 2026
- Tesla: Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου – Επένδυση στην xAI
- Microsoft: Στα 81,27 δισ. δολάρια τα έσοδα στο τρίμηνο – Επιβράδυνση στο ρυθμό ανάπτυξης στο cloud
- Wall Street: Επιφυλακτικότητα μετά τις δηλώσεις Πάουελ – Στα εταιρικά αποτελέσματα των Big Tech η προσοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.