• LIFE&STYLE

    Γιάννης Τσιμιτσέλης: Για πρώτη φορά μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού (video)

    • Νίκη Καξερή
    γερονικολου-τσιμιτσελης

    Γιάννης Τσιμιτσέλης και Κατερίνα Γερονικολού


    Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή, μετά το διαζύγιό του με την Βάσω Λασκαράκη. Είναι γνωστό ότι εδώ και μερικούς μήνες, ο ηθοποιός βρίσκεται σε σχέση με την Κατερίνα Γερονικολού. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha, Έλα Στη Θέση Μου παραδέχθηκε ότι το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή έχει ήδη γίνει.

    Αρχικά, ρωτήθηκε για το όνομα «Hugk», το οποίο γράφει στις λεζάντες των φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram. Εκείνος υποστήριξε ότι, «Είναι τερτίπια του Ιnstagram, μπαίνει αυτόματα… το έβαζε μόνο του…», ενώ προέτρεψε την δημοσιογράφο να το δοκιμάσει και η ίδια.

    Όσον αφορά στην δημοσιότητα που δέχεται για τα προσωπικά του απάντησε ότι, «Με ενοχλεί να βλέπω την προσωπική μου ζωή στα περίπτερα, αλλά δεν είναι επιλογή μου. Δεν με ενοχλεί να ασχολούνται, αλλά οι κακεντρέχειες με ενοχλούν», ενώ συμπλήρωσε ότι, «Φέτος από τον χωρισμό μου και μετά δεν μπορώ να πω… ο χειρισμός των μέσων ήταν καλός απέναντί μου, δεν έχω κανένα παράπονο».

    Ωστόσο επεσήμανε ότι, «Δεν με ενόχλησε που είδα φωτογραφίες μου, τα παπαρατσικά με ενοχλούν, ότι κάποιος είναι στημένος και με παρακολουθεί».

    Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε για τη σχέση του ότι, «Το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή έχει γίνει. Άρα έχω κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή μου. Γενικότερα. Γιατί η ζωή έχει πολλά βήματα. Δεν είναι ένα. Καθημερινά κάνεις και ένα βήμα, έτσι κι αλλιώς».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πιο επικά tweets για την πρεμιέρα του My Style Rocks

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη από τη βάφτιση του γιου της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέθανε στα 45 της χρόνια η «Μις Υφήλιος 1995»



    ΣΧΟΛΙΑ