• LIFE&STYLE

    Παντρεύεται η Βάσω Λασκαράκη; – Τι δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας για την τηλεοπτική του σύντροφο

    • NewsRoom
    λασκαρακη-σουλτατος

    Βάσω Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος και Μελέτης Ηλίας


    Μία φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, στην οποία φαίνεται να φοράει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει φήμες περί αρραβώνα. Η γνωστή ηθοποιός, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

    Οι δυο τους πέρασαν μαζί όλο το καλοκαίρι στην Κρήτη, όπου ο σεφ διατηρεί ένα εστιατόριο. Στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για αρραβώνα, ενώ υποστήριξε ότι όλοι στο Ηράκλειο γνωρίζουν ότι το ζευγάρι έχει λογοδοθεί.

    «Φορά μονόπετρο στο αριστερό της χέρι η Βάσω. Το καλοκαίρι ήταν στην Κρήτη γιατί εκεί ο Σουλτάτος έχει τα μαγαζιά του. Ο νομός Ηρακλείου “βούιξε” ότι το ζευγάρι έδωσε λόγο. Ο Σουλτάτος της έκανε αυτό το δώρο και έχει λογοδοθεί το ζευγάρι. Εμείς σας το λέμε επίσημα και θα το δείτε. Τα παιδιά έχουν λογοδοθεί», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

    Δείτε το βίντεο:

    Μάλιστα, όταν ο συνεργάτης και κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, ρωτήθηκε για το εάν η τηλεοπτική του σύζυγος, έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της, εκείνος απάντησε ότι, «Ναι, αυτά για καλό γίνονται, όταν γίνονται. Θέλω να πω ότι όταν οι άνθρωποι περνούν καλά αυτό βγαίνει και νομίζω ότι είναι όλοι καλά. Ο Λευτέρης είναι καλό παιδί και να μείνουμε εκεί».

    λασκαρακη-μελετης-ηλιας
    Μελέτης Ηλίας και Βάσω Λασκαράκη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σία Κοσιώνη: «Ευτυχώς που δεν με πέτυχε πουθενά η μάνα μου!» (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Η συγκινητική εξομολόγηση της Έφης Αναστασοπούλου για τον πατέρα της (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Shopping Star: «Αφηνίασε» το Twitter με το σχόλιο της Βίκυς Καγιά για την Κιμ Καρντάσιαν!



    ΣΧΟΛΙΑ