ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση κατά του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Δανέλλη, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα τους.
Αιτία της κόντρας αποτέλεσε η αναφορά του πρωθυπουργού για στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από άλλους βουλευτές σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας τη δήλωση αναφέρθηκε και σε ένα tweet του Σπύρου Δανέλλη, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος την απόφαση Θεοδωράκη να μην δώσει το Ποτάμι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προκειμένου στη συνέχεια να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών. Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ έκανε λόγω για αργυρώνυτους βουλευτές, δήλωση η οποία έφερε την ενόχληση του Σπύρου Δανέλλη.
«Ο κ. Δανέλλης εξοργίστηκε,όταν είπα ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας την δήλωση του κ. Τσίπρα που μιλούσε για «αργυρώνητους» βουλευτές! Υπάρχει και χειρότερη κατηγορία τα «λιγούρια» της εξουσίας. Κάποιοι το έχουν κάνει πράξη αλλάζοντας 5 κόμματα… Ντροπή!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κυβερνώ και χωρίς εσένα»: Το μήνυμα που έστειλε ο Αλ. Τσίπρας στον Π. Καμμένο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Δένδιας: Προσυμφωνημένη και «σικέ» η ενδεχόμενη αποχώρηση του Καμμένου από την Κυβέρνηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: «Σταθεροποιητικός παράγοντας η συνεργασία με την Κίνα» είπε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με τον ΣΙ
- Eurobank: Γιατί παραμένει η «χαλαρότητα» στην αγορά εργασίας παρά τη σημαντική αποκλιμάκωση της ανεργίας
- Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Μάριο Ηλιόπουλο
- Jensen Huang (Nvidia): «Παράλογος» ο φόβος ότι το AI θα καταστήσει τις εταιρείες λογισμικού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.