ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μείζον ερώτημα των τελευταίων ημερών είναι ποιες από τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ, του Κυριάκου Μητσοτάκη ή του Αλέξη Τσίπρα, είναι αυτές που θα δώσουν ώθηση και πνοή στην ελληνική οικονομία, ενώ η χώρα κάνει τα πρώτα της βήματα εκτός προγραμμάτων στήριξης και έπονται οι τρεις εκλογικές αναμετρήσεις.
Στο επίκεντρο των εξαγγελιών Μητσοτάκη βρέθηκαν μέτρα στήριξης του ιδιωτικού τομέα, μέσω φοροελαφρύνσεων σε επιχειρήσεις, με στόχο τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε από το ίδιο βήμα στην ανακοίνωση μέτρων ανακούφισης των ασθενέστερων τάξεων, ενώ άφησε σε εκκρεμότητα το θέμα της άρσης στην περικοπή των συντάξεων από το 2019, θέμα που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ για τους συνταξιούχους.
Το mononews.gr δίνει βήμα στους αναγνώστες του και ανοίγει τη συζήτηση σχετικά με το ποια από τις δύο προτάσεις πείθει περισσότερο τον πολίτη. Μέχρι σήμερα, 18 Σεπτεμβρίου, το κοινό σε ποσοστό 58% απαντά ότι πείθεται περισσότερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σε ποσοστό 19% από τον Αλέξη Τσίπρα. Κανένας από τους δύο απαντά το 23%.
[playbuzz-item undefined=”WordPress 4.9.7″ undefined=”mononews.gr” undefined=”” undefined=”” undefined=”935bebf7-4e0f-4bde-9797-a23be4b663cb” undefined=”false” undefined=”false” undefined=”true” undefined=”” undefined=”auto” undefined=”auto” undefined=”0″ item=”935bebf7-4e0f-4bde-9797-a23be4b663cb” info=”false” shares=”true” undefined=”true” undefined=”WordPress 4.9.7″ undefined=”mononews.gr” undefined=”” undefined=”” undefined=”935bebf7-4e0f-4bde-9797-a23be4b663cb” undefined=”false” undefined=”false” undefined=”true” undefined=”” undefined=”auto” undefined=”auto” undefined=”0″ item=”935bebf7-4e0f-4bde-9797-a23be4b663cb” info=”false” shares=”true” undefined=”c31a1d8f-8dfa-49bb-be1d-9844cb0e6f3c” wp-pb-id=”183949″]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 29χρονος σε σύγκρουση φορτηγού με μοτοσικλέτα
- Ομόφωνη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΕΕ για 24ωρη πανελλαδική απεργία την 1η Οκτωβρίου – Τι διεκδικεί
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Τα τεράστια ποσά που μοίρασαν FIFA και DAZN για το πρώτο Μουντιάλ Συλλόγων στην ιστορία
