ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ιταλική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ανακαλέσει τη σύμβαση παραχώρησης στην εταιρία διαχείρισης αυτοκινητοδρόμων Autostrade per l’Italia μετά την κατάρρευση μιας οδογέφυρας στη Γένοβα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Λουίτζι ντι Μάιο.
«Το λέω αυτό καθαρά, υπάρχει σαφής πολιτική βούληση: θέλουμε να ανακαλέσουμε την παραχώρηση», έγραψε ο ντι Μάιο στο Facebook επαναλαμβάνοντας τα σχόλια που είχε κάνει σε τηλεοπτική συνέντευξη χθες βράδυ.
Άλλα μέλη του κυβερνώντος συνασπισμού σε δηλώσεις τους είχαν αφήσει να εννοηθεί πως η κυβέρνηση μπορεί να σκέπτεται λιγότερο δραστικά μέτρα εναντίον της Autostrade, όπως την επιβολή προστίμου ή απλώς την ανάκληση της παραχώρησης μόνο του αυτοκινητοδρόμου όπου κατέρρευσε η γέφυρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γένοβα: Ακόμη 10 έως 20 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια της γέφυρας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη γέφυρα της Γένοβας δεν έγινε ποτέ έκτακτη συντήρηση αν και χρειαζόταν, καταγγέλλει μηχανικός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στη Γένοβα: Ταχύτατη απόδοση ευθυνών από την κυβέρνηση, ποιοι ευθύνονται, ο ρόλος της Μαφίας (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.