ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο άνδρας που έπεσε σήμερα με το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο, έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο, είναι Βρετανός πολίτης που ήρθε από ξένη χώρα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ασφαλείας Μπεν Ουάλας.
«Είναι Βρετανός υπήκοος» είπε ο Ουάλας στο βρετανικό δίκτυο BBC TV. «Ήλθε καταρχάς από άλλη χώρα. Το περιστατικό αντιμετωπίζεται αυτή τη στιγμή ως τρομοκρατικό και δεν το έχουμε πλήρως επιβεβαιώσει αυτό» συμπλήρωσε ο υπουργός.
Από την πλευρά της, η αστυνομία ανέφερε ότι πραγματοποίησε έρευνες σε δύο διευθύνσεις στο Μπέρμιγχαμ και σε ένα κτίριο στο Νότινγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, σε σχέση με το περιστατικό, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του οχήματος είναι 29 ετών.
Δεν υπήρξαν επιπλέον συλλήψεις, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση των αρχών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Άρωμα» τρομοκρατίας πίσω από το πρωινό χτύπημα στο βρετανικό Κοινοβούλιο (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στο Λονδίνο: Όχημα έπεσε πάνω στον φράχτη του βρετανικού Κοινοβουλίου (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Η Ινδία έχει «σταματήσει σε μεγάλο βαθμό» να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο – Ίσως πάω το 2026
- ΧΑ: Διαγράφονται οι μετοχές της Κτήμα Λαζαρίδη
- ΗΠΑ: Κατηγορούν το Ιράν για απόπειρα δολοφονίας της πρέσβη του Ισραήλ στο Μεξικό
- ΟΠΑΠ: Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. το σχέδιο διάσπασης και η μεταφορά της έδρας στο Λουξεμβούργο