ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γωγώ Δελογιάννη ξεχώρισε στο πρώτο MasterChef στο Star, και ας μην έφτασε στον τελικό. Τώρα, αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της και να πάει στο Νέο Βουτζά προκειμένου να συμβάλλει στη βοήθεια των πυρόπληκτων.
Η chef με μια ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε πως έφτασε να μαγειρεύει 2000 μερίδες φαγητό για τους ανθρώπους που έχασαν τα σπίτια τους από τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την Ανατολική Αττική.
«Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί.
Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο.
Υποκλίνομαι σε όλους σας».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πούλησαν 30 επιθετικά ελικόπτερα στο Ισραήλ για 3,8 δισ. δολάρια
- Hellenic Train: Καθυστερήσεις στον προαστιακό λόγω οχήματος που «πάρκαρε» στις γραμμές στην Ιερά Οδό
- Χορμόβα: «Η ΔΥΠΑ ισχυρός σύμμαχος για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση» – Εκτεταμένο πλέγμα νέων δράσεων για το 2026
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: «Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.