ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται ο επαγγελματίας οπλίτης (ΕΠΟΠ), λοχίας Τεθωρακισμένων Μ.Γ., ο οποίος αυτοτραυματίστηκε με το ατομικό του τυφέκιο. Νωρίτερα, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν έπειτα από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 30χρονος οπλίτης αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Λαβρόφ απειλεί: Θα υπάρξουν συνέπειες για την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει τις επισκευές στο Πρωτοδικείο Αθηνών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπενιαμίν Νετανιάχου: Ο πόλεμος των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν δεν θα είναι «χωρίς τέλος»
- To Ισραήλ πλήττει την Βηρυτό: Εκρήξεις και πυρκαγιά στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ – Ο Τραμπ να υπόσχεται «απάντηση» σύντομα
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.