ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
Στην περίπτωση του Δημήτρη Τσίπρα δεν επιβλήθηκε καμία ποινή από το δικαστήριο, “άρα ουδέποτε επεβλήθη ποινή, η οποία δεν εκτίθηκε χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος ισχύει από το 2016 και αφορά ανεξαιρέτως όλους τους Έλληνες πολίτες”, αναφέρει ο δικηγόρος του, Ιώαννης Μαντζουράνης.
“Συνεπώς δεν πρόκειται για φωτογραφική διάταξη όπως αναληθώς ισχυρίζεται το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας”, τονίζει ο δικηγόρος σε δήλωση που εξέδωσε “προς αποκατάσταση της αλήθειας και απόκρουση προφανώς σκοπίμων διαστρεβλώσεων”.
Αναλυτικά η δήλωση του δικηγόρου Ιωάννη Μαντζουράνη:
“Προς αποκατάσταση της αλήθειας και απόκρουση προφανώς σκοπίμων διαστρεβλώσεων της πραγματικότητας επισημαίνεται ότι για να επιβληθεί ποινή και να μην εκτιθεί, προϋποτίθεται η κήρυξη της ενοχής του κατηγορουμένου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του κ. Δημητρίου Τσίπρα το δικαστήριο δεν ερεύνησε την ουσία της υπόθεσης, δεν έλαβε απόφαση επί της ενοχής και συνεπώς δεν επιβλήθηκε καμία ποινή, αφού εδέχθη ότι έχει εξαλειφθεί το αξιόποινο και δεν προχώρησε σε κρίση ούτε για την ενοχή ούτε για την ποινή. Άρα ουδέποτε επεβλήθη ποινή , η οποία δεν εκτίθηκε χάρη στο νόμο Παρασκευόπουλου, ο οποίος ισχύει από το 2016 και αφορά ανεξαιρέτως όλους τους Έλληνες πολίτες και συνεπώς δεν πρόκειται για φωτογραφική διάταξη όπως αναληθώς ισχυρίζεται το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
Ιωάννης Μαντζουράνης δικηγόρος”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα Δημοκρατία: Νέα πυρά εξαπέλυσε για την υπόθεση του αδελφού του Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια κόντρα ΝΔ-Μαξίμου για τα δάνεια της οικογένειας Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,81 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του m/v Astarte
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Καθαρά κέρδη 6,5 εκατ. δολαρίων στο εξάμηνο και ναυπηγεί οκτώ πλοία
- Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου με 26,5%, δεύτερος ο Τσίπρας με 15% – Δυσπιστία για τις εξαγγελίες της ΔΕΘ
- Μητσοτάκης στον ΣΕΛΠΕ: Στην πολιτική και στο λιανεμπόριο κανένα λάθος μετά την απομάκρυνση από το ταμείο δεν αναγνωρίζεται
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.