ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κάλεσμα στην Ελλάδα, για να υπάρξει συνεργασία στην υπόθεση των 8 αξιωματικών που διέφυγαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος, έκανε ο Τούρκος πρέσβης Γιασάρ Χαλίτ Τσεβίκ στην Αθήνα.
Δεν είναι ανεκτή η ατιμωρησία, τόνισε ο κ. Τσεβίκ, μιλώντας σε εκδήλωση στην τουρκική πρεσβεία για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία.
«Αναμέναμε από την Ελλάδα να μην λειτουργήσει ως όργανο ατιμωρησίας των 8, η συμμετοχή των οποίων στην απόπειρα πραξικοπήματος δεν αμφισβητείται. Η ατιμωρησία σε τέτοιου είδους αδικήματα δεν είναι ανεκτή σε ένα κράτος δικαίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρέσβης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη λειτουργία καταστημάτων την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαβρόφ: Η Ελλάδα κινείται στη βάση του πιθανού, χωρίς στοιχεία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τουρκία: Το σποτ για τα δύο χρόνια από το αποτυχημένο πραξικόπημα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H CMA CGM παρήγγειλε δώδεκα πλοία 24.000 teu
- FED: Πρώτη αύξηση επιτοκίων κατά 25 μ.β. μετά από 3 χρόνια – Βλέπει άλλη μια μέσα στο 2026
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 5,81 εκατ. δολαρίων από την ναύλωση του m/v Astarte
- TOP Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Καθαρά κέρδη 6,5 εκατ. δολαρίων στο εξάμηνο και ναυπηγεί οκτώ πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.