• Οικονομία & Επιχειρήσεις

    Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του το 5άστερο Grand Hyatt Athens

    • NewsRoom


    «Now accepting reservations for August 18, 2018 and beyond». Με αυτό το μήνυμα «υποδέχεται», στην κεντρική ιστοσελίδα της Grand Hyatt, τους πρώτους πελάτες του το 5άστερο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, ανοίγοντας και επισήμως ένα νέο κεφάλαιο για το πρώην Δα.

    Το Grand Hyatt Athens, που θα διαχειρίζεται η εταιρεία Kokari του Γ. Δασκαλαντωνάκη, είναι σχεδόν έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του, αφού οι εργασίες στο ακίνητο της λεωφόρου Συγγρού βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθούν.

    Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στη θέση του πολύπαθου Athens Ledra, το οποίο είχε κλείσει τον Μάιο του 2016, ανοίγει πλήρως ανανεωμένο, με στόχο να κερδίσει σημαντικό μερίδιο αγοράς, ιδίως στο κομμάτι του επαγγελματικού τουρισμού.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο Grand Hyatt που ανοίγει στην Ελλάδα και το τρίτο στην Ευρώπη, μετά του Βερολίνου και της Κωνσταντινούπολης.

    Το Grand Hyatt Athens, ιδιοκτησίας πλέον του διδύμου των Hines και Henderson Park, που συνεργάζονται στο κομμάτι της διαχείρισης με την εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης πολυτελών μονάδων Kokari Limited (μέλος του ομίλου Γιάννη και Τίνας Δασκαλαντωνάκη) διαθέτει 309 δωμάτια και σουίτες σε δέκα ορόφους, εστιατόριο και πισίνα στην ταράτσα με πανοραμική θέα στην πόλη και την Ακρόπολη.

    Διαθέτει επίσης σχεδόν 2.000 τ.μ. χώρων για τη διοργάνωση συνεδρίων και εκδηλώσεων, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες.



    ΣΧΟΛΙΑ