ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάντρα Ορτέγκα: Ποια είναι η «αόρατη» κληρονόμος της αυτοκρατορίας Zara – Γιατί επέλεξε να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
Στην Εβδομάδα Yψηλής Ραπτικής του Παρισιού η μία εμφάνιση ήταν εντυπωσιακότερη από την άλλη. Παρ’ όλα αυτά, μία από τις κομψότερες παρουσίες που έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους του Παρισιού ήταν εκείνη της 33χρονης κληρονόμου του ομίλου Inditex, κόρης του ιδρυτή των Zara, Amancio Ortega, της στιλίστριας Μarta Ortega.
Συγκεκριμένα, η 33χρονη κληρονόμος βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει από κοντά το show του οίκου Maison Valentino και, όπως πάντα, ήταν υπέρκομψη.
Για την εμφάνισή της, όμως, επέλεξε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από τη νέα συλλογή των Zara αποδεικνύοντας ότι το brand διαθέτει κομμάτια για όλες τις περιστάσεις: Ένα φόρεμα με κρόσσια και ασύμμετρο σχέδιο, που συνδύασε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και λινό σακάκι σε γήινη απόχρωση.
https://www.instagram.com/p/Bk65-GfnKBE/?taken-by=qdresscode
Το ίδιο φόρεμα σε πετρόλ απόχρωση:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιχείρηση «Αχυράνθρωποι» της ΔΕΟΣ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα 2.000 εταιρειών, 1.300 αχυρανθρώπων, 4200 ΑΦΜ με χρέη άνω των 203 εκατ. ευρώ
- Στέφανος Χανδακάς (HOPEgenesis): Η λευκή ποδιά και τo life commitment, το δημογραφικό, οι γεννήσεις στις ακριτικές περιοχές και οι 4 κόρες ως προσωπική πυξίδα
- Financial Times: Επίσημη επίσκεψη Ζελένσκι στη Βρετανία το 2027
- Κίεβο: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες από ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.