ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν αποκλείει την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, σε ομιλία που έδωσε στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Όπως είπε, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».
Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες, σημείωσε πως υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας πέφτοντας θα κάνει κάθε είδους «ασχήμιες»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διαζύγιο» για το Κίνημα Αλλαγής και το Ποτάμι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα τρία η νέα Β’ Αθηνών; Το σχέδιο Σκουρλέτη για τους 34 δήμους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα
- Ο νέος άσσος της Χήτος μετά το Ζαγόρι
- Τα περιθώρια ανόδου των αναλυτών για Metlen, Motor Oil, Titan, ΔΕΗ, HELLENiQ Energy και Elvalhalcor
- Η Μυκονιάτικη Πανσέληνος, οι Πλόες στην Άνδρο, καλλιτεχνικές συναντήσεις στο Κάπρι, μία μέρα δίπλα στη θάλασσα της Γλυφάδας και η κομψή παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.