• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Adriana Lima: Το πιο σέξι μοντέλο στον κόσμο


    H Βραζιλιάνα Adriana Francesca Lima είναι ένας από τους πιο γνωστούς «αγγέλους» της Victoria’s Secret. Η αντίληψή της για τον επαγγελματισμό και η εξαιρετική της εμφάνιση την έχουν, όμως, καθιερώσει ως ένα από τα καλύτερα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας.

    Σχετική εικόνα

    Η Lima ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ από πολύ μικρή ηλικία, όταν ήταν ακόμη στο Δημοτικό. Ήταν εκπρόσωπος της εταιρίας καλλυντικών Maybelline New York από το 2003 έως το 2009 και επέστρεψε ξανά το 2014, ενώ έχει περπατήσει στις πασαρέλες πασίγνωστων brands, όπως των Giorgio Armani, Vera Wang και Valentino. Το 2000 έγινε εκπρόσωπος της GUESS και το 2012 βρέθηκε στην τέταρτη θέση της λίστας του περιοδικού Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, με εκτιμώμενα κέρδη 7,3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

    Σχετική εικόνα

    Η Lima έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, για τους οίκους Armani, Versace, BCBG και Louis Vuitton και έχει εμφανιστεί σε αναρίθμητα εξώφυλλα περιοδικών όπως τα Harper’s Bazaar, Elle, GQ, Vogue, V και Esquire.

    Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο με την τουρκική επωνυμία ρούχων Mavi Jeans και εμφανίστηκε στις διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρίας, κάτι που της χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Μετά την επιτυχία της καμπάνιας, το ευρωπαϊκό και ρωσικό παράρτημα της Mavi την έκαναν το παγκόσμιο πρόσωπο του brand.
    Αποτέλεσμα εικόνας για adriana lima victoria secret
    Τα επόμενα χρόνια, δούλεψε με κάποια από τα μεγαλύτερα brands όπως τη Vogue Eyewear και για το άρωμα «Decadence» του Marc Jacobs. To 2015, η ιταλική εταιρία εσωρούχων Calzedonia έκλεισε τη Lima για την καλοκαιρινή κολεξιόν μαγιό της, στην οποία πρωταγωνιστεί μέχρι και σήμερα. Η Lima είναι αυτή τη στιγμή εκπρόσωπος του ισπανικού brand Desigual, καθώς και του ιταλικού brand Sportmax.
    Σχετική εικόνα

    H Adriana Lima έχει βρεθεί, μεταξύ άλλων, στη λίστα του Askmen.com με τις 100 πιο επιθυμητές γυναίκες στον κόσμο για τέσσερις συνεχείς χρονιές, από το 2002 έως το 2005 καθώς και το 2012.

    Το 2007 απέκτησε το δικό της αστέρι στο «Hollywood Walk of Fame».



    ΣΧΟΛΙΑ