• City Stories

    Γιατί οι “άγγελοι” της Victoria’s Secret φοβούνται τους τρομοκράτες; (pics & video)

    • NewsRoom


    Με τον φόβο ότι το πιο διάσημο catwalk θα γίνει στόχος τρομοκρατών, η Victoria’s Secret, καθυστέρησε αρκετούς μήνες μέχρι να ανακοινώσει ότι το φετινό πολυαναμενόμενο show των αγγέλων της θα γίνει στο Παρίσι. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας, σύμφωνα με το site των διασήμων TMZ.com, καθυστέρησαν να αποκαλύψουν τον τόπο διεξαγωγής για να μην γίνει στόχος πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης. Σε αυτό άλλωστε αποδίδει η ιστοσελίδα την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της ημερομηνίας. Κάθε χρόνο η ανακοίνωση γινόταν την άνοιξη, αλλά αυτή τη φορά έγινε φθινόπωρο.

    Μέχρι αυτή την ώρα, για λόγους ασφαλέιας, η Victoria’s Secret δεν έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη του χώρου που θα διεξαχθεί το εντυπωσιακό show σε μια πόλη που ακόμη δεν έχει κλείσει τις πληγές της από τα τρομοκρατικά χτυπήματα του πρόσφατου παρελθόντος.

    Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Romee Strijd, Sara Sampaio, Stella Maxwell και Taylor Hill θα περπατήσουν στην «καυτή» πασαρέλα στην πόλη του φωτός, ενώ το πολυαναμενόμενο show θα προβληθεί στο CBS στις 5 Δεκεμβρίου.

    Πάντως οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι συνεργάζονται στενά με τις γαλλικές υπηρεσίες ασφάλειας, προκειμένου να διαφυλάξουν την ασφάλεια της εκδήλωσης με κάθε δυνατό τρόπο.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το θρυλικό show των «αγγέλων»:

    https://www.youtube.com/watch?v=0rj0cFRvowU

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ουρές για να αγοράσουν το μπουκάλι κονιάκ των 3.000 ευρώ! Η Remy Martin ανοίγει νέα καταστήματα σε Ευρώπη και ΗΠΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Αθηνά Ωνάση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δύο ελληνικά bar μέσα στα σαράντα καλύτερα του κόσμου



    ΣΧΟΛΙΑ