ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα στη λειτουργία του Ηλεκτρικού δημιουργήθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ένα δέντρο έπεσε στις γραμμές, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγη ώρα η κυκλοφορία στη γραμμή 1, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν πληροφορίες για τραυματισμούς.
Τα συνεργεία του ΗΣΑΠ έσπευσαν αμέσως στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν το δέντρο, ενώ υπήρξαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια και συνωστισμός σε ορισμένες στάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτιά στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεστάλη η απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι του Πειραιά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα προφυλαχτείτε από τον καύσωνα – Χρήσιμες συμβουλές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.