ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άστατος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα, Τετάρτη. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το απόγευμα κυρίως στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου και πιθανόν της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα – Τετάρτη 30 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάση εργασίας την Πέμπτη στο μετρό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Made in Beer Festival 2018: Ένα τριήμερο αφιερωμένο στους λάτρεις της μπύρας στο Γκάζι!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street προσδοκώντας το τέλος του πολέμου – Άνοδος 1100 μονάδες ο Dow Jones, στο +2,9% ο S&P 500
- Τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή στέλνουν οι ΗΠΑ – Προειδοποίηση State Department για τους Αμερικανούς στη Σαουδική Αραβία
- Το πετρέλαιο υποχωρεί μετά από ενδείξεις για διάθεση επίλυσης του πολέμου
- Η Πρεσβεία των ΗΠΑ αναζητά συντονιστή ασφάλειας για την Γκιλφόιλ – Δείτε την αγγελία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.