ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην άμεση καταβολή 22,5 εκατ. ευρώ στα ΕΛΤΑ, για την αποπληρωμή της καθολικής υπηρεσίας για το 2013 και το α’ εξάμηνο του 2014, προχωρά το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια.
Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, η κατάθεση του συγκεκριμένου ποσού αναμένεται να διευκολύνει τη διοίκηση των ΕΛΤΑ στην αποπληρωμή του χρέους που έχει προς τη ΔΕΗ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το ΥΨΗΠΤΕ αναθέτει έργο στην Byte Computer
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σκάνδαλο: ΤΑ ΕΛΤΑ παρακρατούσαν τα λεφτά των άλλων για να ασκούν εμπορική πολιτική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΕΗ: Νέες διευκρινίσεις για την πληρωμή λογαριασμών μέσω ΕΛΤΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Alessandra Maderni διεκδικεί 1,9 δισ. δολάρια από την MSC για ιδιοποίηση πνευματικής ιδιοκτησίας
- Jefferies για ελληνικές τράπεζες: Η οικονομία περνά από την ανάκαμψη στην ανάπτυξη – Buy και για τις τέσσερις συστημικές
- Αντώνης Ρέμος: Η εξομολόγηση για τη Μαρινέλλα και τον Παντελή Παντελίδη – «Είναι μία πληγή μέσα μου»
- Pleiades Shipping (Οικογένεια Περατικού): Παρήγγειλε άλλα δύο τάνκερ και τώρα ναυπηγεί επτά πλοία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.