ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσκαλεί για 4η συνεχόμενη χρονιά δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό, να λάβουν μέρος στον βραδινό αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον, τη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.
Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival), που διοργανώνονται και χρηματοδοτούνται από το ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Ιουνίου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, με αποκλειστική δωρεά από το ΙΣΝ, με τη διοργανωτική επίβλεψη από την AMKE Αναγέννηση & Πρόοδος, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ο αγώνας διεξάγεται με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ, με την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής ΕΚΠΑ και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο βραδινός αγώνας δρόμου SNF RUN έχει αναδειχθεί πλέον σε θεσμό, με περισσότερους από 10.000 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να έχουν λάβει μέρος στα προηγούμενα τρία χρόνια διοργάνωσής του. Ο φετινός αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων, καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics.
Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, όλοι οι δρομείς θα τερματίσουν στο ΚΠΙΣΝ. Πρώτοι ξεκινούν οι δρομείς των 10 χλμ., στις 20:50, ενώ περίπου 10 λεπτά αργότερα, στις 21:00, θα ξεκινήσουν και οι δρομείς των 6 χλμ.
Στις 22.00 θα γίνει η απονομή των μεταλλίων του SNF RUN στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος ενώ θα ακολουθήσει γιορτή πυροτεχνημάτων. Η βραδιά θα κλείσει με την πολυαναμενόμενη συναυλία των Animal Collective στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival.
Την περιγραφή του αγώνα πραγματοποιεί η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν με προεγγραφή στον ιστότοπο του SNFestival εδώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γεύση: ανάγκη, απόλαυση, επικοινωνία ή τέχνη; – Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο ΚΠΙΣΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal και Over από τα Κύπελλα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Metlen PLC, ΔΑΑ, Εllaktor, Intracom, Fourlis
- Θανατηφόρα επίθεση σε τρένο στη Γερμανία: Αυτός είναι ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε άγρια τον ελεγκτή
- Ρεκόρ ρυθμίσεων για τον εξωδικαστικό μηχανισμό τον Ιανουάριο – Στα 773 εκατ. ευρώ οι οφειλές

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.