ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Στη Μόρια επικράτησε το δόγμα Τόσκα, όμως “δεν παρεμβαίνουμε – αφήστε τους να εκτονωθούν”» επισημαίνει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε μήνυμα του στο twitter.
Ειδικότερα, αναφέρει: «Όλοι στη Μυτιλήνη γνώριζαν τι θα συμβεί στην πλατεία Σαπφούς. Το δόγμα Τόσκα όμως “δεν παρεμβαίνουμε – αφήστε τους να εκτονωθούν” επικράτησε και εδώ. H αστυνομία εξελίσσεται σε νωθρή πυροσβεστική. Δρα αφού ανάψει για τα καλά η φωτιά».
Όλοι στη Μυτιλήνη γνώριζαν τι θα συμβεί στην πλατεία Σαπφούς. Το δόγμα Τόσκα όμως «δεν παρεμβαίνουμε – αφήστε τους να εκτονωθούν» επικράτησε και εδώ. H αστυνομία εξελίσσεται σε νωθρή πυροσβεστική. Δρα αφού ανάψει για τα καλά η φωτιά.
— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) April 23, 2018
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street με πρωταγωνίστριες Meta και τεχνολογικές μετοχές – Ράλι 2,26% για τον Nasdaq, 1,5% για τον S&P 500
- Πετρέλαιο: Λίγο πιο πάνω τα 100 δολάρια το Brent μετά τη βουτιά 3,4% – Ελπίδες για διπλωματική πρόοδο στο Ιράν
- Τραμπ: Στρέφεται στη Λευκορωσία για φθηνότερη ποτάσα εν μέσω εμπορικής έντασης με τον Καναδά
- Στο ιστορικό χαμηλό του 32% η δημοτικότητά του – Υποχωρεί η στήριξη και από Ρεπουμπλικανούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.