ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παύλος Μαρινάκης: Από την αρχή του καλοκαιριού έχουν ξεσπάσει 4.000 πυρκαγιές – 8 στα 10 οικόπεδα που επλήγησαν ήταν ακαθάριστα
Οι αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνεργασία με τις διεθνείς αρχές και το EUROCONTROL θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν την ασφάλεια των πτήσεων, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Πρόδρομου.
Σε δηλώσεις στο περιθώριο συνεδρίου για την ασφάλεια των πτήσεων, ο κύριος Προδρόμου τόνισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν με κανένα τρόπο διασαλευθεί οι αερομεταφορές στην περιοχή της Κύπρου, ενώ «λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την ασφαλή συνέχιση των πτήσεων» .
Αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις και στους κινδύνους που ελλοχεύουν στην ασφάλεια των πτήσεων στο FIR Λευκωσίας, ο κ. Προδρόμου διαβεβαίωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει ολοκληρωμένη στρατηγική για την αντιμετώπιση και την εξουδετέρωση αυτών των κινδύνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΟΖ: Κύπρος και Αίγυπτος συζητούν για κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Στην Τουρκοκυπριακή Αστυνομία παραδόθηκε ο δολοφόνος του Σολωμού Αποστολίδη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάνναβη και συνθετικά ναρκωτικά: «Έκρηξη» στους εφήβους, νέα νομοθετική παρέμβαση του Ά. Γεωργιάδη
- Απόστολος Βακάκης: Στην κινούμενη άνοδο της αβεβαιότητας η Jumbο και οι επενδυτές της
- Είναι τόσο καλός αυτός ο 19χρονος, Κίμι Αντονέλι που έχει νικήσει σε 5 συνεχόμενους αγώνες Formula 1;
- Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 αλλά… ο Μητσοτάκης ενεργοποιεί το κόμμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.